Lõuna-Eesti toidukonverents tuleb taas – 25. septembril, Võrus!

18.June.2019

Hea toidutootja, toidupakkuja, toiduasjaline!

Ootame Sind juba kolmandat korda toimuvale Lõuna-Eesti Toidukonverentsile – 25. septembril Võrus. Miks Võru? Aga seepärast, et Vana-Võromaa on Eesti toidupiirkond 2019!


Seekordseks konverentsi teemaks on KOHALIK TOIT TOITLUSTUSSE.

Eestimaal on nii palju toredaid väikeseid toidutootjaid, -pakkujaid, kelle toodang võiks palju enam jõuda meie toitlustussektorisse, sh kohvikutesse, restoranidesse, koolidesse, hotellidesse. Kas ja kuidas see on võimalik ja mida saame selleks teha. Nendele küsimustele proovib konverents vastata oma inspireerivate esinejate abil:

*Esinejate nimekiri täienemas.

Konverentsipäeva ühe osana on planeeritud kokkade ja tootjate kiirkohtingud – võimaldamaks toidutootjatel end ja oma toodangut personaalselt tutvustada.

Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!

Konverentsi täpne päevakava koos registreerumisega saab üles augustikuus, aga broneeri enda kalendris see kuupäev juba aegsasti ära!:)