Ootame Sind juba kolmandat korda toimuvale Lõuna-Eesti Toidukonverentsile – 25. septembril Võrus. Miks Võru? Aga seepärast, et Vana-Võromaa on Eesti toidupiirkond 2019!
Seekordseks konverentsi teemaks on
KOHALIK TOIT TOITLUSTUSSE.Eestimaal on nii palju toredaid väikeseid toidutootjaid ja -pakkujaid, kelle toodang võiks palju enam jõuda meie toitlustussektorisse, sh kohvikutesse, restoranidesse, koolidesse, hotellidesse. Kas ja kuidas see on võimalik ja mida saame selleks teha – otsime ühiselt sellele vastuseid!
- Konverentsi toimumispaik: Kultuurikeskus KANNEL, Võrus
- Konverentsi raames väikestel ja keskmistel toidutootjatel võimalus terve päeva vältel esitleda oma tooteid.
- Ürituse avasõnad ütlevad Nopri talumeierei peremees, väsimatu uuendaja Eesti toiduainete ettevõtluses Tiit Niilo, ja Eesti Peakokkade Ühenduse tegevjuht Helen Vihtol.
- Üritust modereerib Võrumaalt Navi külast pärit pikaaegne maaelu edendaja, Võrumaa Talupidajate Liidu liige Ivari Padar, kel veel palju tiitleid, mh endine kahekordne Eesti põllumajandusminister, endine Euroopa Parlamendi saadik, endine Eesti rahandusminister jne.
- Eesti restoranikultuuri grand old man Dimitri Demjanov tuleb räägib nn kokkade olümpiast, tippkokkade võistlusest Bocuse d’Or, mis tänu temale toimub 2020. aastal Tallinnas. Dimitri jagab üritusega seotud värskeid mõtteid, ideid ning räägib sellest, kuidas Eesti väikesed ja keskmised toidutoojad saaksid sellesse projeki kaasatud olla!
- Oma kogemuslugusid tulevad jagama ettevõtjad, kokad, mh Helina Viik kohviku Suur Muna perenaine, Eesti presidendi peakokk Taigo Lepik.
Vaata konverentsi täpne päevakava ja registreerumine SIIN:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-hwdVzjKTwgKxEEgGQzkN8XW6qR0HUWbK4yNWujnlXUNulQ/viewform
Konverentsi osalustasu 18 EUR.