Ootame Sind Lõuna-Eesti Toidukonverentsile, mis toimub juba teist korda - seekord 21. septembril Pollis, Viljandimaal!
Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspark ja EMÜ Polli
Aiandusuuringute Keskus koos Lõuna-Eesti toiduvõrgustikega korraldavad ühiselt
Lõuna-Eesti toidukonverentsi, mille teemaks seekord INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED.
Esimene konverents „Hea SISU paremasse VORMI“ keskendus pakendi ja reklaamiga
seonduvatele teemadele ning toimus eelmise aasta septembri alguses. Huvi oli
suur.
Seekordsel konverentsil plaanime tutvustada toidutootjatele võimalikke
teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Mõistagi on konverentsi üheks
eesmärgiks ka Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub
koostöös, mitte konkurentsis!
Konverentsi esialgne päevakava:
9.30 kohvipaus ja kogunemine
10.00 Tervitussõnad – 15min
10.15 -12.10 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega:
Eesti Maaülikool – Toidulabor ja Polli
BioCC OÜ
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia
Arenduskeskus (TFTAK)
ADAPTER
Tartu Biotehnoloogia Park
Keskmiselt 20min ettekanne + 5min
12.10 – 13.15 Lõuna (buffee)
13.15 Ettevõtja lugu - Pille Pokk, HELEN helbed - tootearenduslugu koostöös
BioCC OÜga – 15 + 5min
13.35-15.00 Teaduskoostöö rahastamise võimalused (a 25 + 5 min):
Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet
(PRIA),
SA Eesti Teadusagentuur (ETAg) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist
toetav toit),
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).
15.00-15.15 kohvipaus, õunte degusteerimine.
15.15 - 16.00 – töö sektsioonides
I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja
arendusasutustelt, rahastusasutustelt.
II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.
Registreerimise info suve keskel!