Tule Lõuna-Eesti toidukonverentsile 10. novembril 2020, Tartus!

02.September.2020

Hea kokk, toitlustaja, toidutootja, toidupakkuja, toiduasjaline!

Ootame Sind neljandale Lõuna-Eesti Toidukonverentsile mardipäeval, 10. novembril Tartus. Seekordse konverentsi teema on: KOHALIK TOIT ERIOLUKORRAS – ÕPPETUNNID JA VÕIMALUSED.
Lõuna-Eesti Toidukonverents on Lõuna-Eesti väikeste ja keskmiste toidutootjate suurim kohtumispaik, kus mõtteid ja kogemusi vahetada ning oma silmaringi avardada, saada infot aktuaalsetel valdkonna teemadel. Seni toimunud konverentsidel on kohal olnud ca 100 toiduettevõtjat, -tootjat, -pakkujat (üle Eesti.)

Konverentsi raames toidutootjatel, -pakkujatel võimalus terve päeva vältel oma laudade taga esitleda oma tooteid.

Konverentsi esialgne päevakava:
9:30 kohvipaus ja kogunemine
10:00 Sissejuhatus ja tervitussõnad – Roomet Sõrmus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja. Moderaatori sissejuhatus.

10:30 Lood eriolukorra ajast (vahepeal sirutuspaus)

Taluturg taluturg.ee
Mulgi Väiketootjate Liit mulk.ee
Nopri Talumeierei (kinnitamisel)
Leib- resto eestvedamisel tekkinud söögipood www.talustkoju.ee
Andre Farm – e-pood, turundus
E-pood talutoodang.ee (kinnitamisel)
Luxveg e-pood (kinnitamisel)
Küsimused esinejatele

12:30 Sissejuhatus grupitöödesse, gruppidesse jagunemine

12:45 Grupitööd: kuidas sel aastal toimitud? kuidas me ellu jäime/ jääme? e-poed, koostöö, lahendused

13:15 Lõuna

14:15 Grupitööde kokkuvõtted

15:00 Eesti toidujulgeolek. Arengukava “Eesti põllumajandus ja toit 2030”. Roomet Sõrmus

15.30 Ressurssisäästliku toidukultuuri võimalused, zero waiste dining, n-ö lehest juureni, ninast sabani. Peeter Pihel, tippkokk, säästliku toiduvalmistamise kirglik eestvedaja, Fotografiska peakokk.

16:00 Konverentsi kokkuvõtted

16:15 Teelemineku eelne energiapaus puuviljadega, mõttevahetused.

Toimumiskoht: Eesti Rahva Muuseum, Tartu (Muuseumi tee 2, sissepääs A, Hurda saal)

Registreerimine kuni 5. novembrini SIIN. Osalustasu 18 EUR.