Lõuna-Eesti toidukonverents

20.June.2018

Hea toidutootja, toidupakkuja, toiduasjaline!

Ootame Sind Lõuna-Eesti Toidukonverentsile, mis toimub juba teist korda - seekord 21. septembril Pollis, Viljandimaal!

Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspark ja EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskus koos Lõuna-Eesti toiduvõrgustikega korraldavad ühiselt Lõuna-Eesti toidukonverentsi, mille teemaks seekord INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED.
Esimene konverents „Hea SISU paremasse VORMI“ keskendus pakendi ja reklaamiga seonduvatele teemadele ning toimus eelmise aasta septembri alguses. Huvi oli suur.
 
Seekordsel konverentsil plaanime tutvustada toidutootjatele võimalikke teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks ka Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!
 
Konverentsi esialgne päevakava:

9.30 kohvipaus ja kogunemine
10.00 Tervitussõnad – 15min
10.15 -12.10 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega:
Eesti Maaülikool – Toidulabor ja Polli
BioCC OÜ
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
ADAPTER

Tartu Biotehnoloogia Park
Keskmiselt 20min ettekanne + 5min

12.10 – 13.15 Lõuna (buffee)
13.15 Ettevõtja lugu - Pille Pokk, HELEN helbed - tootearenduslugu koostöös BioCC OÜga – 15 + 5min
13.35-15.00 Teaduskoostöö rahastamise võimalused (a 25 + 5 min):
Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA),
SA Eesti Teadusagentuur (ETAg) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit),

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

 

15.00-15.15 kohvipaus, õunte degusteerimine.
15.15 - 16.00 – töö sektsioonides
I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja arendusasutustelt, rahastusasutustelt.
II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.

Registreerimise info suve keskel!