LÕUNA-EESTI TOIDUKONVERENTS INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED

Asukoht
Polli, Viljandimaa
2018-09-21T09:30:00+00:00
Konverents toimub 21. septembril Pollis, Viljandimaal.

Esimene konverents „Hea SISU paremasse VORMI“ keskendus pakendi ja reklaamiga seonduvatele teemadele ning toimus eelmise aasta septembri alguses. Huvi oli suur.
Selleaastasel konverentsil tutvustatakse väikestele ja keskmistele toidutootjatele, -pakkujatele kõiki võimalikke teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks ka Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!

 Konverentsi esialgne päevakava:
9.30 kohvipaus ja kogunemine
10.00 Tervitussõnad
10.10 -12.15 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega:
Eesti Maaülikool – Toidulabor ja Polli Aiandusuuringute Keskus
BioCC OÜ
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
ADAPTER
TTÜ Keemia ja biotehnoloogia instituudi toidutehnoloogia osakond
Tartu Biotehnoloogia Park

12.15 – 13.15 Lõuna (buffee)
13.15 Ettevõtja lugu – Pille Pokk, HELEN helbed – tootearenduslugu koostöös BioCC OÜga
13.40 Ettevõtja lugu koostööst TFTAK-ga
14.00-15.30 Teaduskoostöö rahastamise võimalused:
Maaelu Ministeerium + Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA)
SA Eesti Teadusagentuur (ETAG) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit)
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)
15.30-15.45 kohvipaus, õunte degusteerimine
15.45 – 16.45 – töö sektsioonides

I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja arendusasutustelt, rahastusasutustelt.
II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.
Konverentsi osalustasu 17 EUR, millega kaetakse osaliselt toitlustuskulud.

Registreerimine SIIN.

event image